ресторан з кальяном під Києвом

Шукаєте, де можна покурити найкращий кальян під Києвом? Спробуйте класичний, фруктовий або фірмовий кальян від ресторану під Києвом "Золотий дуб"! Лише 5 хвилин від Києва - і Ви в затінку дубового гаю, де зможете чудово відпочити й покурити кальян у затишній атмосфері. Ціна кальяну - одна з найкращих у м. Київ, від 130 гривень!

Комплекс сімейного відпочинку "Золотий дуб" під Києвом у с. Крюківщина запрошує Вас насолодитися розслабленим відпочинком та покурити кальян у нашому затишному ресторані.

На Вас чекає чудовий класичний кальян за ціною 130 гривень, а також кальян на фруктовій чаші зі спеціальними добавками на Ваш вибір:

  • кальян на молоці
  • кальян на соці
  • кальян на вині
  • кальян на колі

Крім того, ресторан під Києвом "Золотий дуб" пропонує Вам спробувати й свій фірмовий кальян "Фруктова фантазія", який створено нашими фахівцями спеціально для гурманів, які бажають отримати особливе задоволення від куріння довершеного фруктового кальяну.

Чому курити кальян це модно?

На відміну від шкідливих сигарет, кальян сьогодні - справді "трендова" річ. Адже життя сучасної людини багато в чому визначається прагненням "бути в тренді". Теми розмов, стиль одягу, краща марка авто, годинника - все це визначає не тільки коло спілкування, а й належність до певної соціальної верстви. Трендом сьогодні стало і вміння насолода східними звичаями. Зокрема й куріння кальяну, як одне з найбільш яскравих проявів крилатого вислову "Схід - діло тонке". Неквапливе, навіть меланхолійне вдихання ароматного диму та екзотичний антураж якнайкраще підходять для задушевної дружньої бесіди і навіть обговорення бізнесових справ.

Зараз в кальян у Києві - популярна пропозиція, однак далеко не кожному закладові вдається потрапити в тон, створити дійсно розслаблюючу і заспокійливу атмосферу, що запрошує до неквапливої ​​бесіди. А ось якщо ви завітаєте до ресторану з кальяном під Києвом "Золотий дуб", то відразу зрозумієте, що "це правильний вибір", адже тут працюють фахівці, які є щирими поціновувачами куріння кальяну й розуміються на тому, щоб гість справді мав змогу відпочити й поринути в атмосферу розслабленої насолоди.

Кальян курять після того, як смачно та без поспіху поїдять. Саме кальян дає можливість продовжити задоволення від їжі, розслабитися і відмовитися від щоденної суєти, що так притаманна сьогодні Києву. У цьому вам допоможуть затишний інтер'єр, свіже повітря дубового гаю,і професійний персонал ресторану, а також складене зі знанням справи меню, в якому представлено як  європейські, і кавказькі страви.

Ресторан з кальяном - хто і чому обирає кальян у Києві

Куріння кальяну користується популярністю не лише серед шанувальників культури Сходу, котрі прагнуть зануритися в атмосферу казок Шахерезади. Це ще і слідування традиціям жителів Полуденних країн, де не прийнято говорити про справи безпосередньо, так, як це прийнято в Європі. Для українців, які історичну живуть на кордоні двох світів, правило ділового спілкування, з якого випливає, що спочатку з партнером треба завести довірчі відносини й перейнятися його проблемами, є зрозумілою етичною нормою. Саме тому ділові переговори за неквапливим курінням кальяну під Києвом часто проходять значно успішніше в порівнянні зі звичайним бізнес-ланчем у буденній атмосфері.

Конфіденційність та успішність бізнес-спілкування забезпечить те, що гостям ресторану під Києвом "Золотий дуб" пропонується курити кальян в затишних приватних альтанках.

Ціни на кальян у Києві

Думка про те, що покурити кальян у Києві можна тільки в дорогих закладах, відвідування яких доступне не всім, доволі хибна. У всякому разі Ви зможете в цьому переконатися, відвідавши ресторан під Києвом "Золотий дуб", де можна смачно поїсти, відпочити і покурити кальян за помірними цінами, не завдавши істотної шкоди своєму бюджету.

Ресторан з кальяном під Києвом "Золотий дуб" знаходиться поміж с. Крюківщина та Гатне - лише в 5 хвилинах їзди від столиці, виїжджаючи в бік Вишневого та Одеської траси!

ДИВІТЬСЯ БІЛЬШЕ: РЕСТОРАН ПІД КИЄВОМ "ЗОЛОТИЙ ДУБ"


Найкраще для Вас...