свято в Золотому дубі

У п'ятницю 12 серпня комплекс сімейного відпочинку під Києвом "Золотий дуб" гучно відсвяткував свій День народження! З 18.30 гостей свята чекала святкова програма "Джазові казки Золотого дуба" за участю відомих музикантів, а також веселі конкурси та приємні несподіванки.

У програмі свята: Чорний Кіт та його квест "Збери золоті жолуді" - стань "Супержелудем" та отримай свій Суперприз!

Гостей ювілею порадував виступ джазбанда StasContrabastrio та вокал від Stella Красовської. Професійна фотозйомка та незабутня фотосесія з джазбандом, а для творчо налаштованих гостей - участь у фотоквесті в номінаціях "Найкраще фото зі звіром", Creazyfoto, "Директора та їхні незабутні гості". У фіналі вечора загальним голосуванням було визначено переможця!

Для дітей працювали аніматори, які організували святкові "Лісові забави".

У програмі свята був також конкурс "Золотий саксофон", а найкращого танцюриста вечора очікувала знижка на відвідування бані.

Веселі конкурси для дорослих і дітей від ведучої вечора та Вченого Кота перемежовувалися танцями та іншими веселими активностями.

У фіналі свята було визначено суперзірку "Золотого дуба" в номінації сольного виконання, після чого на всіх наших гостей чекала запальна дискотека з улюбленими хітами!

ДЯКУЄМО, ЩО БУЛИ З НАМИ НА СВЯТІ "ДЖАЗОВІ КАЗКИ ЗОЛОТОГО ДУБА"


Найкраще для Вас...