Мідії в ресторані під Києвом

Усі постійні клієнти ресторану під Києвом "Золотий Дуб" із нетерпінням чекають на оновлене меню. Адже страви у "Золотому Дубі" - це не просто смачно, а неперевершено смачно! Дізнайтеся більше про наші новинки від кухаря Ілони Карпюк.

Одним із унікальних рецептів ресторану "Золотий Дуб" поділилася кухар Ілона Карпюк, яка є авторкою вишуканого вершкового соусу.

Страву за оригінальним рецептом можна скуштувати лише у ресторані під Києвом "Золотий Дуб", кухарі якого володіють  маленькими смачними "секретиками" та пильно оберігають їх. А для домашнього приготування Ви можете скористатися спрощеним рецептом. Ця пікантна страва дуже легка у приготуванні.

Інгредієнти:

мідії, цибуля порей, бекон, помідор, вершки кулінарні, бульйон, вино біле, розмарин, часник та спеції.

Приготування:

Мідії миємо та кидаємо варитись у підсолену воду на 4-5 хвилин. Відварені мідії тушкуємо на сковорідці в соусі з бекону, цибулі, помідора та вершків.

Подаємо з соусом "Песто" і лимоном.

ЧЕКАЄМО ВАС НА ВІДПОЧИНОК У "ЗОЛОТОМУ ДУБІ"!


Найкраще для Вас...