Качка з яблуком та апельсином

Пропонуємо Вашій увазі рецепт качки з яблуком та апельсином - фірмової страви ресторану "Золотий Дуб" (Крюківщина, Вишневе) від його кухаря Ілони Карпюк.

Досить часто є бажання не просто пригостити гостей, а подарувати їм незвичний смак, приготувати щось неймовірно смачне, неповторне!

Одна з можливих ідей - почастувати їх фірмовою качкою з яблуком та апельсином.

Готувати її досить просто, але гості будуть вдячні вам за подаровану насолоду.

Приготування:

Качку спочатку маринуємо у соку апельсина, соєвому соусі та гірчиці з додаванням спецій, тім'яну, розмарину.

Залишаємо у маринаді на 10 годин.

Мариновану качку запікаємо в рукаві при температурі 160 градусів 2 години.

Це смачне м'ясо, що тане у роті, прекрасний вибір для святкового столу.

ЧЕКАЄМО ВАС НА ВІДПОЧИНОК У "ЗОЛОТОМУ ДУБІ"!


Найкраще для Вас...