Сімейни ресторан під Києвом "Золотий Дуб" (Крюківщина, Вишневе) запрошує Вас скуштувати новинку - запечену корону зі свинячих реберець. Завдяки тривалим експериментам, ми змогли надати цій страві дійсно довершеного смаку!

Кухарі ресторану "Золотий Дуб" ідеально поєднали натуральні прянощі та спеції, вибрали якісну свинину, додали часточку своєї любові і створили цей шедевр!

Запечена корона зі свинячих реберець у виконанні кухаря ресторану "Золотий Дуб" Ілони Карпюк

Гостинно запрошуємо Вас насолодитися нашими стравами!

Інгредієнти:

  • свинячі ребра,
  • сіль,
  • перець,
  • гірчиця,
  • чебрець,
  • розмарин,
  • часник,
  • мед,
  • шафран.

Технологія приготування:

Свинячі ребра маринуємо, запікаємо в духовці при температурі 180 градусів упродовж 2,5 годин.

Замовити столик або тінисту альтанку в ресторані під Києвом "Золотий дуб", щоб посмакувати наші дивовижні новинки ви можете за телефоном адміністратора 067 238 80 80.


Найкраще для Вас...